CHINA DRAGON DELFT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 334 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij China Dragon Delft. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 22:13 Op tijd bezorgd, maar: - Pot sate was ontploft en bestelling was daardoor een grote smeerboel - deksels waren niet goed dicht, zodat ook satee van gesprongen pot in andere bakken … - voor €40 bestelling wel karige maaltijd (wel veel nassie&bami
8 jul 2024 om 20:21 Prima eten, alleen de nasi en bami is wel een beetje kaal. Servicekosten slaat nergens op.
8 jul 2024 om 19:47 Prima eten. Wat me wel gaat irriteren is dat steeds meer restaurants 'servicekosten' gaan rekenen... ik betaal voor het eten en ik betaal voor het bezorgen, meer service hoef ik niet !!!!
3 jul 2024 om 23:29 Eten was goed warm. Koe yo loek niet te eten, net oliebollen zoveel deeg om een heel klein stukje vlees. Rest was lekker
29 jun 2024 om 18:50 Nasi leek wel magnetron voer saté niet gaar babi pangang hoort knapperig te zijn dreef meer in de saus mini loempia’s niet te nassen
28 jun 2024 om 21:21 Eten was goed en ook goed warm. De bezorging was erg goed verzorgd.
24 jun 2024 om 21:18 Het was ok. Had niet het idee dat het vers klaar gemaakt was. Niet goed, niet slecht.
24 jun 2024 om 18:41 Hele bestelling was goed te eten maar helaas niet vers klaar gemaakt. Houvan verse groente in kip kerrie en meer groente in de bami met een plak ham er op. Mijn visie is positief bedoeld en hopelijk doet het restaurant hier iets aan. Bezorgster 10.
21 jun 2024 om 19:03 Het eten was lekker, al was de kipsate en de daging roedjak wat droog. Helaas zat ons eten op zijn kant in de bezorgtas waardoor de sauzen er hier en daar eruit was
14 jun 2024 om 20:34 Eten was zeer matig. Groenten met kip lekker; babi pangang smakeloos; mihoen redelijk maar koud, saté en koe Lo yuk smaakten vlak en precies hetzelfde. Ik bestel er niet meer.
3 jun 2024 om 20:33 Heel slecht eten, babi pangang hoort knapperig te zijn. Maar zat al vol met saus. Moksie meti had 1 klein stukje kip, 8 stukjes babi, maar wel bijna 25 euro voor vragen. En de nasi zat geen smaak aan. Schande!
30 mei 2024 om 19:39 Het eten is goed. En mooi op tijd bezorgd we zijn heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar. Alleen de kleine loempia's waren niet zo lekker.